پاستا فتوچینی با سس گوجه کبابی یکی از کلاسیکترین غذاهای ایتالیاست که با ترکیب سس غنی و عطرآگین گوجههای کبابی و بافت نرم فتوچینی، طعمی ماندگار خلق میکند. در این دستور، علاوه بر روش تهیه ساده، نکاتی برای بالابردن عمق عطر و طعم و خواص تغذیهای پاستا فتوچینی با سس گوجه کبابی ارائه میکنیم تا هر لقمه شما را به سفری کوتاه به قلب آشپزی ایتالیا ببرد.
مواد لازم برای پاستا فتوچینی با سس گوجه کبابی
- فتوچینی خشک: ۵۰۰ گرم
 - گوجه فرنگی تازه: ۵ عدد متوسط
 - فلفل دلمهای رنگی: ۱ عدد خردشده
 - قارچ: ۲۰۰ گرم ورقهشده
 - سیر: ۴ حبه لهشده
 - پنیر پارمسان رندهشده: ۳ قاشق غذاخوری
 - پنیر فتا یا موزارلا: ۵۰ گرم خردشده
 - روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
 - تخم گشنیز یا جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
 - نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
 

روش تهیه پاستا فتوچینی با سس گوجه کبابی
۱. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجهها، فلفل دلمهای، سیر، قارچ و پنیر فتا را در ظرفی بچینید، کودکی روغن زیتون و ادویهها را بپاشید و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا طلایی شدن و کمی کاراملیزه شدن در فر بپزید.
۲. مواد کبابی را همراه پنیر پارمسان داخل میکسر یا با گوشتکوب برقی له کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
۳. فتوچینی را در آب جوش نمکدار بهاندازه «ال دنته» (نرم ولی کمی سفت در مرکز) بجوشانید.
۴. سس گوجه کبابی را در تابهای روی حرارت ملایم گرم کنید، فتوچینی آبکششده را اضافه و خوب با سس مخلوط نمایید.
۵. پاستا فتوچینی با سس گوجه کبابی را در ظرف سرو بکشید و مقداری پنیر پارمسان روی آن بپاشید.
نکات طلایی برای پخت بهتر
- برای عمق بیشتر طعم پاستا فتوچینی با سس گوجه کبابی، قبل از استفاده از گوجهها، کمی روغن زیتون و یکچهارم قاشق چایخوری شکر بپاشید تا کاراملیزه شدن سریعتر اتفاق بیفتد.
 - میتوانید به دلخواه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پختهشده بیفزایید تا رنگ و چگالی سس غلیظتر شود.
 
پاستا فتوچینی با سس گوجه کبابی را همراه نان سیر یا نان چاودار سرو کنید و با چاشنی ریحان تازه، طعم و عطر گرم ایتالیا را به خانه بیاورید. نوش جان!

لعیا آزاده
من فارغالتحصیل رشته رسانه و ارتباطات هستم و از همان دوران دانشگاه به پتانسیل فضای مجازی و رسانههای دیجیتال برای تولید محتوا علاقهمند شدم. فعالیت حرفهای خودم را از سال ۱۳۹۷ با مدیریت یک وبلاگ و شبکههای اجتماعی برای یک برند کوچک آغاز کردم. پس از کسب تجربه در زمینه تولید محتوای دیجیتال و بازاریابی، اکنون به عنوان دبیر سرویس محتوای دیجیتال در یک مجله اینترنتی شناختهشده فعالیت میکنم. تلاش من این است که با بهرهگیری از روندهای جدید، محتوایی جذاب و تعاملی برای مخاطبان تولید کنم.