مینسترونه، سوپی رنگارنگ و مقوی از آشپزی ایتالیا، سرشار از ویتامین و فیبر است که در فصل پاییز با گرم نگهداشتن بدن، به پیشگیری از سرماخوردگی کمک میکند. ترکیب سبزیجات تازه، حبوبات و پاستا، این سوپ را به انتخابی ایدهآل برای وعده شام یا پیشغذای مهمانی تبدیل میکند.
مواد لازم (برای ۴ نفر):
- نخودفرنگی و ذرت هر کدام ½ پیمانه
- لوبیا سبز خردشده ½ پیمانه
- هویج و کدو سبز هر کدام ۲ عدد خردشده
- سیبزمینی متوسط ۱ عدد خردشده
- پیاز ۲ عدد متوسط، نگینی
- سیر ۳ حبه رندهشده
- پوره گوجهفرنگی ۲ پیمانه
- پاستای ریز (مثل دانه برنج) ۱ پیمانه
- آب گوشت یا عصاره قلم ۲ پیمانه
- آب جوش ۵ پیمانه
- روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، سماق، گلپر و ریحان تازه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیر را در روغن زیتون ملایم تفت دهید تا نرم شده و عطرشان آزاد شود. سپس هویج و کرفس را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر با حرارت متوسط تفت دهید تا مقداری کاراملایز شوند.
سبزیجات دیگر (کدو، لوبیا سبز، نخودفرنگی، ذرت و سیبزمینی) را به قابلمه بیفزایید، کمی تفت دهید و سپس پوره گوجهفرنگی را به همراه آب گوشت و آب جوش اضافه کنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید رنگ و عطر گوجهها در سوپ بنشیند و سوپ به آرامی حدود ۴۵ دقیقه بجوشد.
پس از پخت کامل سبزیجات، پاستا را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا نرم شود. در پایان با افزودن ریحان خردشده، سماق و گلپر، سوپ را از روی حرارت بردارید تا طعمها مانوس شوند.
نکات طلایی برای یک مینسترونه بینقص:
- اضافه کردن کمی پنیر پارمزان رندهشده هنگام سرو، طعم سوپ را غنیتر میکند.
- برای نسخه پروتئینی، تکههای مرغ پخته یا لوبیا چیتی پخته را در مرحله پایانی به سوپ بیفزایید.
لعیا آزاده
من فارغالتحصیل رشته رسانه و ارتباطات هستم و از همان دوران دانشگاه به پتانسیل فضای مجازی و رسانههای دیجیتال برای تولید محتوا علاقهمند شدم. فعالیت حرفهای خودم را از سال ۱۳۹۷ با مدیریت یک وبلاگ و شبکههای اجتماعی برای یک برند کوچک آغاز کردم. پس از کسب تجربه در زمینه تولید محتوای دیجیتال و بازاریابی، اکنون به عنوان دبیر سرویس محتوای دیجیتال در یک مجله اینترنتی شناختهشده فعالیت میکنم. تلاش من این است که با بهرهگیری از روندهای جدید، محتوایی جذاب و تعاملی برای مخاطبان تولید کنم.