سالاد سالسای هندوانه ترکیبی از طعمهای شیرین، تند و ترش است که بافت ترد خیار و فلفل را در کنار آبداری هندوانه برایتان خلق میکند. این سالاد ریشه در آشپزی مکزیکی دارد اما با حالوهوای تابستانی ایران جور درمیآید. علاوه بر طعم، فیبر بالا، ویتامین C و آنتیاکسیدانهای هندوانه و سبزیجات، این سالاد را به گزینهای سبک و مقوی تبدیل کرده است.
مواد لازم
- هندوانه خردشده (۲ پیمانه مکعبی)
- خیار نگینی خردشده (۱ عدد متوسط)
- پیاز قرمز ریز خردشده (۱/۴ عدد)
- فلفل دلمهای قرمز یا نارنجی نگینی (نصف عدد)
- فلفل سبز تند یا فلفل هالاپینو ریزشده (۱ عدد کوچک)
- برگ گشنیز تازه خردشده (۲ قاشق غذاخوری)
- آبلیموی تازه (۲ قاشق غذاخوری)
- زعفران دمکرده (۱ قاشق چایخوری، اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
طرز تهیه
ابتدا هندوانه و خیار را از یخچال خارج کرده تا کاملاً خنک باشند. پیاز، فلفل دلمهای و فلفل سبز را هماندازه و نگینی خرد کنید.
- همه مواد خردشده را در کاسه بزرگی بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید.
- آبلیمو، نمک، فلفل و در صورت تمایل زعفران دمکرده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا چاشنیها خوب پخش شوند.
- کاسه را حدود ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا سالاد خنک شود و طعمها بههم برسند.
پیشنهاد سرو
این سالاد را میتوانید بهعنوان پیشغذا، میانوعده یا همراه با مرغ یا ماهی گریلشده سرو کنید. در مهمانیها با تزیین پنیر فتا خردشده یا دانه انار جلوهای جالبتر پیدا میکند و همراه نان تست یا چیپس ترتیلا هم ترکیب خوبی است.
نکات کلیدی برای بهترین نتیجه
- همیشه هندوانه و سبزیجات را از قبل خنک کنید تا سالاد تازگی بیشتری داشته باشد.
- نمک را تا لحظه آخر اضافه کنید تا آب انداختن هندوانه به حداقل برسد.
با رعایت این نکات ساده، سالاد سالسای هندوانهتان تازه، خوشرنگ و خوشطعم خواهد شد و تجربهای دلپذیر از تابستان خنک را به شما هدیه میکند.
لعیا آزاده
من فارغالتحصیل رشته رسانه و ارتباطات هستم و از همان دوران دانشگاه به پتانسیل فضای مجازی و رسانههای دیجیتال برای تولید محتوا علاقهمند شدم. فعالیت حرفهای خودم را از سال ۱۳۹۷ با مدیریت یک وبلاگ و شبکههای اجتماعی برای یک برند کوچک آغاز کردم. پس از کسب تجربه در زمینه تولید محتوای دیجیتال و بازاریابی، اکنون به عنوان دبیر سرویس محتوای دیجیتال در یک مجله اینترنتی شناختهشده فعالیت میکنم. تلاش من این است که با بهرهگیری از روندهای جدید، محتوایی جذاب و تعاملی برای مخاطبان تولید کنم.